Tasting menu

Carpaccio et tartare de Saint-Jacques de «Norvège», gelée d'huître aux agrumes, caviar «Osciètre», pain aux algues et fleur de sel
Filet de rouget de roche poêlé croustillant, pruneaux farcis, émulsion au vin chaud et menthe fraiche
Côte de veau des alpages Suisse rôtie, cerfeuil tubéreux et crosnes aux épinards, jus infusé aux baies de minorité
Fromages frais et affinés du chariot
Citron soufflé, sablé et meringue aux agrumes, main de Bouda confite, glace et guimauve « Chartreuse verte VEP »
Accord Mets et vins 60.- (4 verres de 8 cl sélectionnés par notre chef sommelier)
Ce menu est servi pour l'ensemble d'une même table.
Chilled shredded Brittany lobster, chickpeas cream and green apple
Grilled Norwegian sea scallop, horn of plenty in sweet curry and coconut sauce
Roasted slice of sea bass, «bouchots» (beds) mussels in lemon verbena emulsion
Filet of roebuck roasted with barberry, pear poached in red wine, creamy polenta
Cured and fresh cheeses
Coffee and chocolate flaky pastry, whipped cream flavoured with vanilla cappuccino ice cream
Hot raspberry soufflé, Sicilian pistachio, mascarpone ice cream

Fin Bec menu without one starter and one dessert of your choice : CHF 230.-
Only one menu can be selected for the entire table
Menu with three starters, a main course, cheeses and two desserts
The menu can be arranged for the entire table only
These menus are prepared according to arrival
Four game menu with cheese and two desserts : 350.-
Three game menu with cheese and two desserts : 290.-
Two game menu with cheese and one dessert : 210.-
Only one menu can be selected for the entire table

Business lunch

Come to savour a light and well-balanced meal, according to the seasons. You have an imperative schedule! The meal can be served to you in one hour or according to the tempo which you will indicate to our butler during your arrival.

VENDREDI 9 DECEMBRE 2016

Roulade de faisan et purée de coings aux fruits secs en amuse-bouches
Tourte chaude de chevreuil confite au foie gras, salsifis et jus de braisage aux appétits
Suprême de palombe rôti, embeurrée de chou vert, frisée et lard du Valais, poire confite et mousseline de pomme de terre
Pomme façon tatin, sablé et crème caramel, sorbet « Granny Smith », gelée parfumée à la Manzana
Mignardises et chocolats

Hotel reservation

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Children

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