Evénement Semaine du Goût 160.00

Menu du Terroir disponible du 13 au 23 septembre

Dans la mesure du possible, nous vous conseillons de commander ce menu avant votre venue

 

Accord mets et vins disponible avec un supplément de CHF 75

Vins blancs

Petite Arvine / Petit Manseng « Empreinte Marine », Jean-Michel Novelle (Genève)
Viognier, 2016, Domaine Les Hutins, Emilienne et J. Hutin (Genève)

Vin rouge

Merlot / Malbec « m2 », 2015, Domaine des Abeilles d’or, L et R Desbaillets (Genève)
Syrah « Victoria », 2009, Domaine des Pendus, Christian Sossauer (Genève)

Vin de dessert

Sauvignon Blanc et Gris « Philippe Chevrier », 2017, Nicolas Bonnet et la Cave de Genève

Mignardises

Mignardises et chocolats

 

Menu d'été 190.00

Accord Mets et vins CHF 75.- (5 verres de 8 cl. sélectionnés par notre chef sommelier)

-----

Ces menus sont servis pour l'ensemble d'une même table.

Chef Appetizer

Chef Appetizer

Starter

Tomatoes delight, mozzarella mousse, bread crust and basil sorbet

Pan-fried filet of red mullet, fritters of stuffed zucchini flower in lovage sauce

Main course

Different cuts and cooking methods of Linousin lamb, zucchini cream with curry and tomato with basil

Dessert

« Amandine » almond tart with apricot, honey biscuit, lemon verbena gel and Tahaa vanilla ice cream

 

Tasting menu 290.00

Wine pairing CHF 120.- (8 glasses of wine 8 cl. selected by our head wine waiter)

-----

Tasting menu selected by the Chef with 2 starters, main course, cheeses and 1 dessert : CHF 230
Wine pairing CHF 90. –  (6 glasses of wine 8 cl selected by our head wine waiter)

-----

These menus are served for the whole table.

Chef Appetizer

Chef Appetizer

Starter

Carpaccio ans shredded dublin bay prawn with sour cream, ossetra caviar and melon soup flavoured with vodka

Squid filled with spinach and wild mushrooms in lemon verbena emulsion

Pan-fried filet of red mullet, fritters of stuffed zucchini flower in lovage sauce

Main course

Dombes duck breast, «Mieral selection», eggplant caviar, red onion and sweet and sour cherry sauce

Cheese

Cured and fresh cheeses

Dessert

Choux pastry, raspberry mousseline and jam, Sicilian pistacchio ice cream

Shortbread of semi-cooked chocolate, whipped cream with mint, chartreuse gel, Gruyère double cream sorbet

 

Surprise menu 290.00

This menu is composed according to the season, arrivals, your dietary restrictions and the mood of the chef

Wine pairing CHF 105.- (7 glasses of wine 8 cl. selected by our head wine waiter)

This menu is served for the whole table.

Starter

Three starters

Main course

One main course

Cheese

Cured and fresh cheeses

Dessert

Two desserts